In de media

laptop in de media

Gastblog voor Website4Mama

 

Voor online magazine Website4Mama schreef ik een gastblog over hoe wij onze dochter van de speen afkregen.

Interview op Lotuswritings.nl

 

Collega- blogger Merel van Lotus Writings zette mij onlangs in het zonnetje. Lees dit leuke interview hier!

Gastblogger op Damespraatjes.nl

 

Naast de artikelen op mijn eigen blog kan je me ook vinden op Damespraatjes, een online magazine voor vrouwen. Hier blogde ik tot voor kort maandelijks over het moederschap. Er staan nog wat artikelen online!

Interviews op Vrouw.nl

 

Voor Vrouw.nl werd ik 2 keer geïnterviewd: één keer over mijn vroeggeboorte en één keer naar aanleiding van een artikel dat ik schreef naar aanleiding van een heftig voorval op straat waar mijn dochter getuige van was.

Gastblog op Werkende Moeders

 

Voor online community Werkende Moeders schreef ik verschillende gastblogs over hoe ik het leven als werkende moeder soms ervaar. Klik hier om het te lezen.

Gastblog op Waymadi.nl

 

Op de blog van Madelon van Waymadi deelde ik mijn persoonlijke verhaal over fulltime kolven. Klik hier voor mijn verhaal.

Interview door Mama van Suiker

 

Een tijdje geleden werd ik door collega-blogger Samantha van Mama van Suiker geïnterviewd over het moederschap. Klik hier om dat interview op Dochterlief.nl terug te lezen.

Interview door Patricia neemt je mee

 

Ook collega-blogger Patricia van Patricia Neemt je Mee interviewde mij. Ik gaf antwoord op 19 diepzinnige vragen. Klik hier voor het interview op haar blog.

Geef een reactie