Product review: Burt’s Bees Baby Bee bodywash en bodylotion

burt's bees baby bee review/dochterlief.nl

Toen mijn dochter nog een kleine baby was meed ik alle producten met parfum, omdat zowel mijn man als ik hier vaak overgevoelig op reageren. Inmiddels is ze bijna een peuter en probeer ik zo af en toe een ander merk huidverzorging uit. Ik heb zelf een voorkeur voor verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten, en kocht de Burt’s Bees Baby Bee shampoo & bodywash en de bodylotion. Wat vind ik er van?

Burts’s Bees Bodywash & Shampoo

burt's bees baby bee review/ dochterlief.nl

Dit is een alles in één product waarmee je zowel de haren als het lichaam van je kind kan wassen. Het product zit in handige fles met drukknop. Wat ruikt deze shampoo & bodywash lekker naar honing! Pas wel op als je kind echt een gevoelige huid heeft: dit is namelijk geen natuurlijk parfum maar ‘chemisch’ parfum. Er is ook een parfumvrije variant. De shampoo & bodywash is zuinig in het gebruik. Hij droogt de huid van Elise niet uit je blijft het subtiel ruiken op de huid. Het product zit in een fles van 235 ml en kost €9.99.

Pluspunten 

• Niet op dieren getest

• Bevat natuurlijke ingrediënten

 Minpunten 

• Dit product bevat parfum, dus niet geschikt voor al te gevoelige huidjes.

 Burt’s Bees Bodylotion

burt's bees baby bee review/dochterlief.nl

Deze lekkere bodylotion smeert goed uit en bevat veel verzorgende ingrediënten zoals sheabutter, kokosolie en honing. Elise’s huid wordt er goed door gevoed zonder dat het een plakkerig laagje achterlaat. Ook de geur is heerlijk: het ruikt zoetig maar niet overheersend naar honing. Ik ben zelf ook stiekem fan van deze bodylotion. Gelukkig zit het in een tube van 170 ml, dus kan ik er af en toe ook een beetje van lenen. De bodylotion kost €11,99

Pluspunten 

♥ Niet op dieren getest.

♥ Bevat natuurlijke ingrediënten.

 Minpunten 

– Dit product bevat (een natuurlijk) parfum en kan daardoor gevoelige huidjes irriteren.

Over Burt’s Bees

Burt’s Bees is een van oorsprong Amerikaans merk. Hun lippenbalsem is erg bekend en populair, maar wisten jullie dat ze alleen al in Nederland 100 verschillende producten op de markt hebben gebracht?

Elk product wordt zorgvuldig bereid door middel van geteste, bewezen recepten met producten die het beste zijn wat de natuur te bieden heeft: bijenwas, botanische en essentiële oliën, kruiden, bloemen en mineralen. Deze ingrediënten worden uitvoerig getest. Hierdoor zal Burt’s Bees nooit producten bevatten die niet bewezen veilig en effectief zijn zoals aardolie, gesynthetiseerde vulstoffen zoals minerale olie en propyleen glycol. Burt’s Bees gebruikt geen kunstmatige conserveermiddelen.

De Burt’s Bees Baby Bee producten kan je in Nederland onder andere bij Etos kopen.

Mis niks en volg Dochterlief ook op Facebook, Twitter en Instagram

4 Comments

  1. Ik vind de baby producten van Burts Bees heeeeeeerlijk. Ik kan aan Eon zijn haren blijven ruiken als ik die gewassen heb. Ik denk niet dat ik ooit nog andere koop. Ik heb net mijn eerste shampoo/douchegel op, maar heb er zelf ook een paar keer mijn haren mee gewassen. Een klein jaar meegegaan dus.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.