Disclaimer

Alle onderstaande is van toepassing op de gehele website van Dochterlief. Wanneer je de website bezoekt, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

De website van Dochterlief is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde stukken feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van Dochterlief kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is Dochterlief op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op de website aangeboden informatie. Daarbij is Dochterlief niet verantwoordelijk voor de website waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

De inhoud die op Dochterlief staat, is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd door de auteur zonder enige vorm van aankondiging.

Auteursrecht

Alle inhoud op Dochterlief is zelf geschreven of gefotografeerd door mij, Romy. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bron. Ik gebruik verder foto’s van free stock photosites. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder mijn toestemming over te nemen of te kopiëren,of te gebruiken op je eigen website of voor andere doeleinden. Als je de inhoud van Dochterlief wel graag wilt gebruiken, dien je altijd te verwijzen naar de website en om toestemming hebben gevraagd aan mij.

Privacy

Eventuele persoonsgegevens die door de site worden verworven door middel van het reageren op de blog, via mailcontact of het inschrijven voor updates van de blog zullen door Dochterlief niet worden doorgegeven aan derden.

Reviews

Met enige regelmaat komen er artikelen online met daarin de mening van Dochterlief. Hierin wordt altijd een eerlijke mening verwerkt: zowel de plus- als minpunten worden opgenoemd. Dit is belangrijk naar de bezoekers toe. Dochterlief kan om die reden bij het ontvangen van producten geen garantie geven tot plaatsing op de blog of een positief artikel. Dit geldt ook voor de producten die worden opgestuurd naar Dochterlief. Bij ieder product dat gratis wordt toegestuurd, is een link naar deze disclaimer geplaatst. Ik ben open over mijn samenwerkingen.

Ook maak ik af en toe gebruik van affiliate links: hiermee verdien ik een beetje commissie. Dit gebruik ik voor het verbeteren van mijn site, want ondanks dat ik het graag doe kost het bloggen mij ook geld.

Heb je vragen of twijfels? Mail dan naar Romy op info[at]dochterlief.nl.