Even voorstellen: gastblogger Elize!

Na bijna 3 jaar exclusief over mezelf en mijn eigen leven te bloggen vond ik het tijd worden om ook andere leuke moeders een platform te bieden op de blog. Zo hoop ik jullie een wat diverser aanbod aan artikelen te bieden. Daarom stel ik jullie met trots voor aan mijn nieuwe gastblogger Elize en geef ik het woord aan haar!

Eind januari deed ik voor Dochterlief mee aan een interview over het ‘bonus’ moederschap. Romy vroeg me vervolgens of ik het leuk vond om vaker iets te vertellen over mijn kinderen en creatieve kanten…want jawel, ik ben best een bezige bij! Voor diegenen die het interview niet gelezen hebben zal ik mij nog een keertje voorstellen.

Mijn naam is Elize, ik ben 28 jaar en moeder van een prachtige zoon Sam van 10 maanden. Naast Sam heb ik ook twee geweldige ‘bonus’ dochters, Lotte en Lieve, van 8 en bijna 6 jaar oud. Zij zijn de dochters van Hans uit een eerdere relatie. En daarnaast heb ik natuurlijk een ontzettend lieve, knappe man, Hans! Samen wonen wij in ons heerlijke huis in een klein dorpje op de Veluwe.

Naast mijn werk op een biologisch, groen kinderdagverblijf vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd lekker bezig te zijn. Zodra Sam lekker in zijn bedje ligt en de meiden naar school zijn pak ik mijn knutselspullen, doe ik de radio aan en ga ik lekker aan de keukentafel zitten knutselen. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen.

Ik maak bijvoorbeeld graag kaarten. Van verjaardagskaarten tot condoleance kaarten, voor elk moment bedenk ik een passend kaartje. De meiden vinden het leuk om met me mee te knutselen en worden blij als ze ook met mijn spulletjes kaartjes mogen maken! Dus opa en oma krijgen geen tekening meer maar drie kaarten voor hun verjaardag 😉 Met washi- tape, stempels, en een bolletje wol maken we de mooiste creaties.

In mijn volgende artikel vertel ik hier meer over en deel ik een leuk knutselwerkje, dus hou de blog in de gaten!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.