Hema: Baby’s eerste jaar invulboek

 

baby's eerste jaar Hema/Dochterlief.nl

De eerste verjaardag van mijn dochter komt steeds dichterbij. Wat is dit jaar snel gegaan! Voor mij is dit een tijd van terugkijken. Pakjes in maat 50 door mijn handen laten gaan en me verwonderen dat ze daar heeft ingepast. ‘Oude’ foto’s opzoeken. Me bedenken waar ik vorig jaar rond deze tijd mee bezig was. Ik heb, behalve het maken van heel veel foto’s, weinig vastgelegd van mijn eerste jaar als moeder en mijn dochters eerste jaar als mijn baby, en dat begon te wringen. De meeste invulboeken over baby’s eerste jaar waren niet mijn smaak en liet ik dus aan me voorbij gaan. Totdat ik onlangs in de Hema aan het rondkijken was.

Het boek

De Hema heeft namelijk nog niet zo lang geleden de collectie baby-artikelen uitgebreid met een 9 maanden dagboek, een invulboek voor kraamvisite en een baby’s eerste jaar invulboek, waar ik meteen verliefd op werd.

Wat meteen opvalt zijn de vrolijke kleuren, frisse pasteltinten die het goed doen voor zowel jongens als meisjes.

Het boek is kan uitgebreid ingevuld worden. De ouders van de baby, eventuele broers en zussen, opa’s en oma’s en zelfs de huisdieren hebben hun eigen invulpagina. Daarnaast kan je per maand vragen beantwoorden over je baby. Er kan onder andere worden geschreven over de eerste dag op het kinderdagverblijf, de eerste keer dat je baby ziek werd, favoriete spelletjes,vakanties, bijzondere uitjes en feestdagen. Bij elk hoofdstuk is ruimte om foto’s te plakken.

Hema Baby's eerste jaar boek

Ik vind het vooral heerlijk om weer even stil te staan bij de eerste, hectische tijd en me alle momenten weer voor de geest te halen, en me te realiseren hoe snel de tijd gaat.  Een echte trip down memory lane.

Hopelijk vindt Elise het later net zo leuk om dit boek door te lezen als ik het vond om voor haar in te vullen.

Het ‘Baby’s eerste jaar-invulboek’ is voor €7,00 te koop bij de Hema.

Follow my blog with BloglovinFacebook & Instagram

 

Filed under Dochterlief ervaart
Author

Romy (1980) schrijft alles op in 1 van haar 1000 notitieboekjes in de hoop zo ooit een boek te creëren. Ze is gek op series kijken, boeken lezen, hard meezingen met de radio (wel als ze alleen is) en lekker eten. Verder is ze gelukkig getrouwd en heeft ze een dochter van 4 jaar, haar inspiratiebron voor deze blog.

4 Comments

  1. Zijn de spulletjes nu nog verkrijgbaar in HEMA? Op de website vind ik ze niet terug.

    • Ja, in de winkel zelf zijn de boeken nog verkrijgbaar! Misschien verschilt het per plaats?

  2. Jaaaaa super leuk boek! Ik heb ‘m ook en vul ‘m braaf iedere maand in, bang om iets te vergeten. Leuk voor later om terug te lezen, zowel voor jou als je kleintje 🙂

    • Wat goed van je Nanouk! Ik moet eerlijk bekennen dat bij mij de klad er een beetje is ingeraakt. Gelukkig schrijf ik sowieso veel dingen op, dus dat kan ik altijd nog aanvullen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.