Kinderboekenhoek #12: Ik en mijn huis – Liesbet Slegers


Liesbet Slegers Ik en mijn huis

Liesbet Slegers is een Belgische auteur wiens boekjes met Karel en Kaatje in de hoofdrol een grote hit zijn in kinderboekenland. Dat komt doordat haar boekjes de normale (belevings)wereld van een peuter en kleuter als thema hebben.

Er zijn veel populaire titels, maar Elise en ik namen onlangs ‘Ik en mijn huis’ mee uit de bibliotheek. In dit boekje laat Karel de lezertjes zijn huis zien en beschrijft daarbij herkenbare dingen en  situaties, zoals de stofzuiger die veel lawaai maakt, of hoe zijn kamer eruit ziet.

Liesbet Slegers - ik en mijn huis

Het boekje is van stevig karton en verkrijgbaar in een handig klein formaat. Zo kan je kind het boekje zelf goed vasthouden. De boekjes zijn rijkelijk voorzien van duidelijke en leuke illustraties.

Elise vond dit boekje erg leuk en ik merkte echt aan haar dat ze veel nieuwe woorden uit dit boekje heeft geleerd, zoals ‘wasmassien’. ?

Ook ik ben fan van deze boekjes! Kennen jullie ze al?

Auteur: Liesbet Slegers

ISBN: 9044823450

Prijs: €12,95

Volg Dochterlief.nl ook op BloglovinFacebook, Instagram & Twitter

 

Filed under Dochterlief leest
Author

Romy (1980) droomde als kind al dat ze schrijfster zou worden, dus is nu eindelijk Haar Boek aan het schrijven. Ze is verder gek op series kijken, boeken lezen, hard meezingen met de radio (wel als ze alleen is) en lekker eten.