Leuk Sinterklaascadeau: kindersieraden van Lucardi

Lucardi/ Dochterlief.nl

‘Diamonds are a girls’ best friend’ zong Marilyn Monroe ooit, en wie zelf vrouw is én moeder van een meisje snapt waarschijnlijk wel wat ze bedoelde. Vrouwen en sieraden: de interesse zit er bij de meesten al vroeg in. Mijn dochter is daarop bepaald geen uitzondering.

Ze ziet in alles in een sieraad…

Eergisteren nog hing ze een verloren verjaardagsslinger van haar stoel om haar nek. Steentjes en herfstbladeren zijn in haar ogen kostbare dingen die tentoongesteld moeten worden op haar tafeltje of worden in haar zakken gestopt om altijd met zich mee te kunnen dragen. Armbanden, panty’s en sjaals van mij hangt ze om haar nek. Zo langzamerhand begint ze steeds meer een meisje-meisje te worden en protesteert ze niet meer als ze een rokje of jurkje aankrijgt.  Ze bewondert zichzelf dan in de spiegel en roept enthousiast ‘Mooi, mama!’

Al voordat ze 1 was kreeg ze haar eerste armbandje. Ze keek er even naar en accepteerde meteen dat ze iets om haar pols had hangen. Ook armbandje nummer twee werd zonder blikken of blozen ontvangen. Meisjes dragen nou eenmaal sieraden, leek ze te denken. Ze zat er nooit aan, probeerde het armbandje nooit eraf te krijgen. Het hoorde meteen bij haar, heel grappig om te zien.

Een armbandje voor in haar schoen van Lucardi

Toen ik van Lucardi een mailtje kreeg dat ik een setje sieraden voor Elise mocht uitzoeken, was ik dan ook erg blij. Ze had al zoveel speelgoed gekregen voor haar verjaardag dat ik het super vond om haar iets te geven waar ze langere tijd plezier van zou hebben. Zelf heb ik veel sieraden waar ik mooie herinneringen aan heb, waaronder een bedelarmband. Hieraan hangen allerlei bedeltjes die een speciale betekenis voor me hebben. Hoe leuk zou het zijn als mijn dochter iets soortgelijks kon dragen?

Ik vond een heel lief bedelarmbandje op hun pagina met kindersieraden. Aan dit leuke armbandje hangen 5 bedeltjes van een vlinder, ster, hartje, dolfijn en klavertje vier. Ik koos er ook alvast een setje oorbellen bij. Niet dat ze nu al gaatjes in haar oren mag, hoor. Dat laat ik liever door haar zelf beslissen als ze weet wat dit inhoudt. Ik weet zeker dat ze de bijpassende vlinder oorbellen ooit een keer zal dragen! Zelf vind ik ze in ieder geval super schattig. Misschien leen ik ze wel een keer van haar!

Heb jij je (klein)dochter al eens een sieraad gegeven en zo ja, wat? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Dit artikel bevat toegestuurde producten. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Mis niks en volg Dochterlief ook op Facebook, Twitter en Instagram

Filed under Dochterlief reviewt
Author

Romy (1980) droomde als kind al dat ze schrijfster zou worden, dus is nu eindelijk Haar Boek aan het schrijven. Ze is verder gek op series kijken, boeken lezen, hard meezingen met de radio (wel als ze alleen is) en lekker eten.

1 Comment

  1. Mijn dochters kregen voor hun zestiende een speciaal sieraad. En als baby kreeg ik van mijn ouders zo’n armbandje met een plaatje met mijn naam er op!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.