New in: gehaakte Nijntje handmade knuffel van Just Dutch

‘Mama?’ klonk er vanachter een winkelschap. ‘Mag ik deze? Alsjeblieft ach toe?’ Boven het schap zag ik een Nijntje knuffel uitsteken. Geen normale, maar een gehaakte variant. Eigenlijk wilde ik nee zeggen, maar wat is er nou leuker dan een Nijntje knuffel? Juist, een gehaakte Nijntje knuffel. Nijntje handmade.

Het staat zo lekker retro

Ik loop volgens mij een beetje achter, want een online zoektocht na deze aankoop leerde mij dat de gehaakte Nijntje knuffels al een tijdje bestaan. Just Dutch is de toepasselijke naam van het bedrijf dat ‘Nijntje handmade’ op de kaart heeft gezet. Nijntje, misschien wel het grootste en bekendste konijn uit ons tulpenlandje, is echt nog leuker in deze retro gehaakte uitvoering!

Dress to impress

Ze is verkrijgbaar in vele variaties en in verschillende verwisselbare (gehaakte) outfits, en je kan er zelfs jasjes en jurkjes bij kopen zodat Nijn net zo fashionable door het leven kan gaan als haar poppenmoeder. Deze poppenmoeder van 37 werd meteen heel erg enthousiast! En dat is niet alles: ook Boris Beer en hartsvriendin Nina kan je aanschaffen in de gehaakte versie. Heel fijn, want zo houden we nog wat cadeau-opties open voor Elise’s verjaardag.

Ik ging dus overstag en kocht de gehaakte Nijntje knuffel inclusief rode muts omdat ze het volgens Elise anders koud zou kunnen krijgen. Vervolgens werd ze aan elke willekeurige voorbijganger laten zien en voorgesteld en moest ze ook naast dochter in bed. Het is duidelijk: Nijntje is bij onze dochter na bijna 4 jaar nog steeds favoriet boven alle andere tekenfilmfiguren.

Over Just Dutch 

Alle knuffels en kleertjes van Just Dutch worden met liefde gemaakt door vrouwen met een beperking. Door de knuffels en hun kleertjes te kopen steun je deze vrouwen om een stabiele baan met vast inkomen te vinden en te houden. Nog een goed excuus om deze enorm schattige knuffels aan te schaffen!

Nijntje handmade koop je bij speciale verkooppunten of via de site van Just Dutch. De knuffels zijn verkrijgbaar vanaf €21 en de kleertjes vanaf €9.

Kende jij Nijntje handmade al?

Filed under Dochterlief ervaart
Author

Romy (1980) droomde als kind al dat ze schrijfster zou worden, dus is nu eindelijk Haar Boek aan het schrijven. Ze is verder gek op series kijken, boeken lezen, hard meezingen met de radio (wel als ze alleen is) en lekker eten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.