Onze (schoen)cadeautjes onder de 10 euro

Onze (schoen)cadeautjes onder de 10 euro

Ondanks het feit dat Elise nog amper interesse in Sinterklaas heeft getoond ben ik medio oktober alvast begonnen met het kopen van kleine (schoen)cadeautjes voor als de Goedheiligman weer voet aan wal zet.

Ik bedacht me dat als haar desinteresse zich voort zou zetten, ik de cadeautjes nog wel met kerst of bij een andere gelegenheid aan haar zou kunnen geven. Bovendien waren we er hier al snel uit dat we het niet groot zouden vieren met haar 3e verjaardag een paar weken ervoor. Ik ben best goed geslaagd, al zeg ik het zelf. Alle cadeautjes kocht ik trouwens bij Kruidvat.

Play- Doh

 

Ik weet niet hoe het kleien bij jullie gaat, maar momenteel is er hier 1 kleur die overheerst: bruin. Dat komt omdat mijn peuter alle kleuren door elkaar kneedt en ik hier ook niet altijd op tijd een stokje voor kan steken. Ik vond bij Kruidvat grote potjes Play-Doh voor €1.30 per stuk. Ideaal om 1 voor 1 in haar schoen te doen!

Frozen- stiften

 

Ook de stiften zijn zo langzamerhand wel aan vervanging toe. Ze worden hier veelvuldig gebruikt en sommige kleuren zijn op of de stiften zelf uitgedroogd. Ik kocht een setje kleine stiften van Frozen voor €1,00.

Autootje

 

Auto’s doen het hier nog steeds goed. Elise heeft een plastic racebaan en dit kleine autootje past daar volgens mij ook goed op. Pluspunt: het is een ambulance, dus in de ogen van mijn dochter bij voorbaat zeer tof. Het mag dan wel geen Toet-Toet exemplaar zijn maar voor €0,79 mag ze de geluiden er zelf bij maken. ?

Puzzels

 

De laatste tijd is ze erg gek op puzzelen. Ik kocht daarom deze doos met 4 puzzels van Dokter MacStuffin ( een van haar cartoonheldinnen) voor 4 euro. Koopje en gegarandeerd een hit.

Domino

 

Altijd goed: een houten domino-spel met dieren. Leuk om samen te spelen in de winter en ook nog eens erg pedagogisch verantwoord. Dit spelletje kostte me rond de 3 euro.

Woezel & Pip walkie-talkie

 

Dit was het duurste cadeau dat ik kocht. Deze walkie-talkie kostte me namelijk 9 euro. Maar hey, dan heeft ze er wel 1 van Woezel en Pip met een bereik van 30 meter. Het zal mij benieuwen!

Disney Princess stempels

 

Voor het prinsessengehalte kon een setje prinsessenstempels niet ontbreken in het geheel. Deze stempels nam ik mee voor rond de €0,80 cent en kan ze lekker gebruiken tijdens het kleuren. Ze hadden ze ook van Cars en Planes.

Daarnaast kocht ik ook nog wat chocolademunten, pepernoten en Sinterklaaschocolaatjes die eventueel ook nog als schoencadeautjes kunnen fungeren. Ik denk dat ik de wat grotere cadeau’s pas geef op 5 december, maar moet nog even kijken hoe ik dat ga regelen.

Wat ga jij je kind(eren) geven voor Sinterklaas?

Filed under Dochterlief ervaart
Author

Romy (1980) droomde als kind al dat ze schrijfster zou worden, dus is nu eindelijk Haar Boek aan het schrijven. Ze is verder gek op series kijken, boeken lezen, hard meezingen met de radio (wel als ze alleen is) en lekker eten.

5 Comments

  1. Zondag heb ik er een chocolade-ei van Sinterklaas in gestopt (ook van de Kruidvat) en komende week krijgen ze een spelletje allebei. Ze mogen hier 4 keer hun schoen zetten, dus we hebben niet heel veel nodig.

  2. Wij doen dit jaar nog niet aan schoencadeautjes. Ons zoontje snapt het hele concept van Sinterklaas nog niet. Wel vieren we het met familie en dan krijgt hij een houten keukentje met toebehoren!

  3. Ik zat ook aan klei te denken. En idd stiften. Maar ik ga nog even rustig neuzen. We hebben al wel wat grotere kado’s besteld en we beginnen eenvoudig, met een letter.

  4. Vind die stempels heel leuk, goed idee voor onze peuter – over een tijdje (wanneer ze haar lichaam niet meer van onder tot boven vol stempelt)

Comments are closed.