Over Dochterlief…en de oprichtster

Er was eens een meisje dat van schrijven hield….

Hoi, ik ben Romy, het gezicht achter deze blog. Als klein meisje kroop ik achter de typemachine van mijn opa om mijn eigen verhaaltjes te schrijven. Ook las ik de gehele kinderboekencollectie in de bibliotheek van de basisschool binnen een mum van tijd uit. Ik was een soort kleine Matilda, zoals uit het boek van mijn favoriete schrijver Roald Dahl.

Toch schreef ik voornamelijk voor mezelf. Ik durfde mijn verhalen aan niemand te laten lezen. Totdat mijn dochter geboren werd. Ik realiseerde me dat ik me aan haar wilde laten zien zoals ik ben, en de liefde voor schrijven hoort bij mij. Het duurde nog een aantal maanden voordat ik in het openbaar durfde te gaan bloggen. In oktober 2014 werd na veel wikken en wegen mijn 2e kind, Dochterlief.nl, geboren.

Mijn eigen kleine plek op internet groeide in de loop van de jaren gestaag door. Ik heb veel trouwe lezers die regelmatig terugkeren om mijn hersenspinsels te lezen. Dat maakt het bloggen ergens heel intiem, maar ik zou niet anders willen. En ooit, als ik later groot ben, hoop ik mijn eigen boek uit te brengen.

Tot die tijd – en waarschijnlijk ook daarna- breng ik op de blog verslag uit van alles wat mij inspireert.

Nieuwsgierig?

Heb je een vraag of wil je meer van me weten? Gebruik dan het contactformulier.

Veel leesplezier!