Review: Fisher Price Activiteiten Olifant

Romy vroeg me of Sam misschien de Activiteiten Olifant van Fisher-Price wilde testen. Dat wilden wij natuurlijk maar al te graag dus een paar dagen later stond er een pakketje bij ons voor de deur. Deze olifant draagt bij aan het groei- en leerproces van kleine kindjes, dus ik was erg enthousiast en nieuwsgierig!

Mijn baby speelt met alles behalve zijn eigen speelgoed

 

Zoals ik schreef was ik erg enthousiast dus ik pakte meteen de olifant uit gaf deze vervolgens aan Sam. Sam keek naar de olifant en ging vervolgens weer verder met het bijten op zijn schoenen. Soms lijkt het erop dat wat voor speelgoed hij ook heeft, hij het liefst met spullen speelt waar hij eigenlijk niet mee mag spelen. (Verpakkingen van de billendoekjes, luiers, schoenen, dvd’s waar hij net bij kan, waxinelichtjeshouders, en zo kan ik nog wel even door gaan. ) Zijn eigen speelgoed lijkt hem niet altijd te boeien. Tja, hoe schrijf ik dan een leuk artikel over het uittesten van de Fisher-Price olifant?

Wat vond Sam van de Activiteiten Olifant?

 

Een paar dagen dacht ik erover na. Sam alleen in de box zetten met de olifant was geen optie, de box is op dit moment namelijk even een ding. Meneer wil er niet meer in! Ik hoop dat het een fase is want het is soms toch nog wel heel erg handig, zo’n box. Tijd om het nieuwe speelgoed op een andere manier te promoten. Ik besloot om samen met hem op de grond te zitten en samen naar de olifant te kijken en voelen. Dit bleek een succes!

 

 

De olifant heeft mooie felle kleurtjes en is gemaakt van heerlijke stofjes. Een knisperstofje aan de zijkant wat het kind uitnodigt om er lekker in te knijpen, een stukje gebreide stof dat lekker zacht aanvoelt. Er zit een spiegeltje op om naar zichzelf te kunnen kijken en er zitten gestikte cirkels op om over heen te aaien. De rug en billen van de olifant zijn gemaakt van teddystof, heerlijk zacht! Ook zit er een handige ring aan, zodat de olifant makkelijk bevestigd kan worden aan de buggy of box. Ideaal voor onderweg. Aan één van de voeten van de olifant hangt een vlinder, deze was favoriet bij Sam en daar moest uiteraard meteen in gebeten worden.

Aan de andere voet hangt een doorzichtige ring met balletjes erin, erg uitnodigend en ook hier moest volop in gebeten worden! Sam zijn concentratieboog was zowaar iets hoger dan 10 seconden en hij heeft er enkele minuten mee gespeeld. Blijkbaar heeft mijn aanpak toch geholpen want nu kruipt hij regelmatig zelf op de olifant af en gaat er mee spelen. Oh ja, en vergeet het uitgebreide kusjes geven niet. Kortom, uiteindelijk stal de Activiteiten Olifant alsnog het hart van mijn dreumes en zou ik ‘m ook zeker aan andere ouders met kindjes tussen de 6 maanden en 1 jaar aanraden.

De Fisher Price Activiteiten Olifant kost €16,99 en koop je onder andere online.
Koop bij bol.com

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen. Tevens bevat dit artikel een affiliate link. Voor meer info verwijs ik je naar mijn disclaimer.