Het TV-programma waar ik aan mee zou willen doen

Tv-programma waar ik aan zou willen meedoen

Ik hou mezelf bewust afzijdig van kanalen zoals YouTube omdat ik mezelf zowel op beeld als geluid niet kan verdragen, maar ik zou voor 1 keer een uitzondering maken. Als ik gevraagd zou worden om mee te doen aan het tv-programma Wie is de Mol zou ik namelijk binnen no time mijn koffer pakken.

Yep, ik ben een ‘molloot’.

Voor mij geen bed vol mieren op tropische eilanden, Big Brother-achtige huizen met bijbehorende drama’s of duikplanken van 20 meter hoog: mijn enige doel is het vinden van De Mol. Het lijkt me het ultieme spel om te spelen. Lekker alles uit de kast halen om de Mol te ontmaskeren of beter nog: zelf de Mol zijn. Ik verbeeld mezelf namelijk ook dat ik er heel erg goed in zou zijn en iedereen zonder verdenkingen om de tuin zou kunnen leiden.

Pokerface

Ik ben namelijk nogal nieuwsgierig aangelegd en zoek dingen graag tot op de bodem uit. Daarnaast is me wel eens verteld dat ik in situaties waarin het ertoe doet echt een poker-face op kan zetten. Geen idee of dat echt zo is maar het zou uiteraard wel in mijn voordeel werken bij een spel als Wie is de Mol.

Bovendien kan ik ook zo wel wat bestemmingen noemen waar ik nog niet geweest ben en wel aan het Mollen zou willen slaan: Australië, Nieuw- Zeeland of de Scandinavische landen, bijvoorbeeld. Maar een tripje naar Azië zou ik ook niet afslaan, al zou ik daar afgeleid worden door het lekkere eten dat op elke hoek van de straat verkrijgbaar zou zijn.

Aan de andere kant zou ik kunnen doorslaan en niet meer slapen, want ik zou mijn kamergenoot in de gaten moeten houden, mijn Molboekje met mijn leven willen bewaken en moeten voorkomen dat ik ga praten in mijn slaap en zo teveel geheimen prijs zou geven. Ik zou ook enorm veel behoefte hebben aan gesprekken met een vertrouwenspersoon, want ik zou het psychisch toch wel heel zwaar vinden. En ik zou mijn gezin ook enorm missen, ondanks het grote avontuur.

De bloggers-editie?

Aangezien ik vermoed dat ik nooit uitgenodigd ga worden voor een bloggers-editie van de Mol (Makers, lezen jullie mee? Dat zou de ultieme editie kunnen worden!) blijft het maar bij dromen. Het is nog even afwachten, maar in het najaar begint als het goed is de volgende editie weer en dan zit ik elke week weer klaar met als enige dilemma: ga ik nu niet snacken omdat ik de helft daardoor niet kan verstaan, of zet ik de ondertiteling aan en ga ik wel aan de snacks?

Heerlijk simpel. En zo hoort het ook met favoriete programma’s.

(Al vond ik de laatste seizoenen persoonlijk wat saai en de Mollen ook niet heel bijzonder, dus ik kijk enorm uit naar een geraffineerde en ondernemende Mol.)

Wat is jouw favoriete tv-programma? Zou je er zelf aan mee kunnen doen?

3 Comments

  1. Pingback: 30daysblogchallenge 4 - Aan welk tv-programma zou ik willen meedoen? - Lotus Writings

  2. Haha wat leuk! Ik heb echt niks met ‘Wie is de Mol’, snap er niet zoveel van haha! Ik koos voor Say yes to the dress ?

Comments are closed.