Wie is de Mol TAG

Yes, mijn favoriete show is weer begonnen! Elke zaterdagavond zit ik in opperste concentratie aan de buis gekluisterd. Fleur van Mamasliefste verzon de Wie is de Mol-Tag en die kon ik als fan natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan!

Blijf je thuis voor Wie is de Mol?

 

Ja, over het algemeen wel. Ik neem voor de zekerheid elke aflevering op, zodat ik in het geval van onverwachte afspraken of een niet-slapend kind even terug kan kijken.

Hoe lang kijk je al naar de mol?

 

Toch al wel behoorlijk lang. Ik weet niet precies wanneer ik ben begonnen, maar ooit had ik het lumineuze idee om oude afleveringen terug te gaan kijken en sindsdien ben ik verslaafd.

Wie is de beste Mol aller tijden?

 

Dennis Weenink. Heel gedurfd, zoals tijdens dat moment in de kerk dat hij min of meer zichzelf als Mol bekend maakte en niemand dit door had, en ook ontzettend grappig.

Wat is de beste Mollen-actie ooit?

 

Of het de beste Mollen-actie ooit was weet ik niet, maar ik heb me kapot gelachen om Mol Dennis Weening die aan boord van een cruiseschip lekker zijn gang kon gaan met mollen en voor het oog van de camera (achteraf, dan) zelfs gevonden geld de zee in gooit terwijl hij op hetzelfde moment door de portofoon zegt dat hij niets kan vinden.

Wie is je favoriete presentator?

 

Karel van de Graaf, door zijn hele verschijning en houding naar de kandidaten toe. Lekker mysterieus en met een bepaalde afstand die heel goed werkte.

Welke opdracht is je bijgebleven?

 

De opdracht in Argentinië waarin Frederique Huydts naar de top van de berg fietste en zo €5000 euro en een vrijstelling won. Tegen de tijd dat het seizoen van Wie is de Mol op tv kwam, overleed ze veel te jong aan darmkanker.

 

Welk land vond je de mooiste locatie?

 

Ik denk dan toch Australië, omdat dit land nog hoog op mijn bucketlijst staat. Ook Japan vond ik geweldig!

Wat is je favoriete Mol-moment?

 

Dat vind ik lastig om te benoemen. Er zijn al zoveel goede Mol- momenten geweest. Mag ik in plaats van een Mol-moment ook kandidaat Marc- Marie Huijbrechts in een klein vliegtuig als favoriet moment noemen?  Ik dacht dat hij erin zou blijven!

 

Hou je een Mollenboekje bij of heb je een andere strategie?

 

Nee, ik hou niets bij want anders mis ik te veel. Wel pluis ik het internet af naar aanwijzingen en om te kijken of mijn verdachtmakingen overeen komen met andere fans.

Zou je zelf mee willen doen?

 

Hell yes! Maar of ik er goed in zou zijn? Men zegt wel eens dat ik een pokerface heb, maar ik zou denk ik toch last van mijn geweten krijgen als ik de Mol zou zijn. Als kandidaat zie ik mezelf dan wel weer bloed fanatiek zijn.

Wie gaat er vanavond naar huis denk je?

 

Op het moment dat dit artikel verschijnt is Yvonne al naar huis gestuurd, en die had ik nog niet zien aankomen. Ik vind dat ook lastig te voorspellen.

Wie wint er dit jaar Wie is de Mol?

 

Ik hoop Immanuelle. Wat een leuk mens en fanatieke speler is dat. Al lees ik her en der dat mensen haar ook verdenken als Mol. Zou ik ook prima mee kunnen leven, eigenlijk!

Wie is de Mol 2017?

 

Dat vind ik best lastig om te bepalen na 2 afleveringen. Ik spreid momenteel mijn opties nog en ga voornamelijk af op mijn onderbuikgevoel. Diederik vertrouw ik gewoon niet, geen idee waarom. Maar Jochem, Sigrid en Jeroen gaan ook zeker niet vrijuit. Aaargh….moet ik echt 1 naam noemen? Dan zeg ik Sigrid. Zul je net zien dat die er in aflevering 3 uit gaat. 😉

Ik heb het idee dat zij zich goed aan de groep aan kan passen en daardoor goed ‘ondergronds’ kan blijven. Tijdens de opdracht op de kermis werd ze vol geraakt, maar wat deed ze verder eigenlijk? En voor blind typen had ze haar bril nodig, maar die zat gewoon op haar neus. Sinds wanneer is zij zo slechtziend?

Bron foto: www.wieisdemol.avrotros.nl

Ben jij ook zo’n fan? En wie verdenk jij als Mol?

Filed under Dochterlief vertelt
Author

Romy (1980) droomde als kind al dat ze schrijfster zou worden, dus is nu eindelijk Haar Boek aan het schrijven. Ze is verder gek op series kijken, boeken lezen, hard meezingen met de radio (wel als ze alleen is) en lekker eten.

6 Comments

  1. Pingback: Wie is de Mol? – tag | 2017 - Mijn kind kan de was doen

  2. Hahaha! Geweldig, dat filmpje van Marc-Marie, die kende ik nog niet 😀 Bijna net zo hilarisch als dat ene stukje waarbij hij achter een eland wordt aangesleurd in de slee (volgens mij uit het programma ‘Beste vrienden’?)

    Heerlijk programma! Wat je zegt over die bril, ja dat is eigenlijk ook verdacht. Ik zit zo in mijn tunnelvisie bovenop Diederik, dat ik de anderen een beetje uit het oog verloren ben. Het zit zo knap in elkaar, blijft gissen en afwachten wie nou de mol is.

    • Leuk is ‘ie he! Dat fragment wat jij beschrijft was ook fantastisch. Die man is zo grappig.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.